HomeOver ons

Wie zijn wij?

Volker InfraDesign is een multidisciplinair, ambitieus en vernieuwend ontwerpbureau.

Multidisciplinair! Wegen, kunstwerken, tunnels, sluizen, funderingen, bouwputten en bekistingen. Slechts een selectie van ons uitgebreide werkgebied. Volker InfraDesign levert een bijdrage aan tal van projecten op het gebied van Ontwerpmanagement, Systeemontwerp, Civiel & Maritiem Ontwerp, Wegontwerp, Geotechniek, Hulpconstructies, Materiaaltechnologie, Offshore en Maritieme operaties. Van schets tot detailontwerp, wij verzorgen het hele traject. Daarnaast adviseren we bij schadegevallen en begeleiden we de uitvoering van projecten.

Ambitieus en vernieuwend! Volker InfraDesign is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig integraal ontwerpbureau met circa 140 medewerkers. Een jong, gedreven en hecht team dat graag meedenkt met de opdrachtgever en gebruik maakt van de laatste technieken en innovaties. Wij zijn koploper op het gebied van virtueel bouwen. In januari 2014 leverden wij de eerste BIM-container in Nederland aan Rijkswaterstaat. In juni 2016 was Volker InfraDesign het eerste infrabedrijf dat de HoloLens van Microsoft inzette op een bouwproject. We hebben een Future Lab waarin medewerkers en projectteams gebruik maken van alle innovatieve mogelijkheden in de bouw en nieuwe innovaties ontwikkelen.

Veiligheid voorop! Veiligheid staat bij Volker InfraDesign hoog in het vaandel. Veiligheid begint namelijk al in de ontwerpfase. Het is een bepalende factor in al onze ontwerpen. Hoe beperken we de risico's tot een minimum? Welke middelen en methoden staan tot onze beschikking? Veiligheid is bij Volker InfraDesign verweven met ons dagelijks handelen.

Welkom bij Volker InfraDesign!

+